Advertorials

Vergroot kaart

Verklein kaart

Contact

Restaurant - Uitspanning De Nadorst
Westerblokker 171
1695 AE BLOKKER
T 0229 232 679
Stuur een e-mail

Naar de website

Bookmark and Share

Restaurant - Uitspanning De Nadorst

Groep: Restaurants
Type: Restaurant
01
01
01
01
01
01
01
01
01
01

 
Nostalgisch, authentiek, sfeervol en rustiek, dat zijn de kenmerken van Restaurant-Uitspanning De Nadorst. Onze persoonlijke benadering, service, kwaliteit en inlevingsvermogen maken het plaatje compleet. Alles wordt voor u tot in de kleinste details geregeld.
Sinds 1968 is De Nadorst aan de Westerblokker het toneel van feesten en partijen. De kracht van De Nadorst is dat zij in al die jaren nooit stil is blijven staan; continu is ons team bezig met het perfectioneren van de locatie, de mogelijkheden en het verbreden van onze horizon wat betreft ons keukenaanbod.
Sinds jaar en dag richt De Nadorst zich naast het restaurant op het organiseren van feesten en partijen met als resultaat dat wij nog meer aandacht kunnen schenken aan uw bruiloft, vergadering of ander feest. Bekijkt u hier de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. "Feest" is een groot en veelomvattend woord; een bruiloft, kraamfeest, afstudeerborrel,verjaardagsfeest, diner(dansant), bedrijfsuitje of zomaar iets te vieren, alles is mogelijk. Natuurlijk is ons team tevens bereid om een op maat gemaakt arrangement voor u samen te stellen.
De zakelijke gast is minstens zo belangrijk voor ons; wij bieden diverse vergadermogelijkheden aan met gratis wifi en diverse audiovisuele middelen. De recent uitgevoerde verbouwingen en ons vernieuwde vergaderconcept zorgen er voor dat wij de zakelijke markt nog beter van dienst kunnen zijn. In combinatie met Hotel van der Valk Hoorn zijn er diverse arrangementen mogelijk voor een meerdaags verblijf in de regio, vooral de schitterende fietsroutes zijn populair.
De Nadorst beschikt over drie zalen, een sfeervol ingericht restaurant met bar, diverse (besloten) terrassen, voldoendekindervermaak, een smaakvolle keuken en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Overige informatie

Voorzieningen gehandicapten
Aangepast voor gehandicapten
Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV
Ja
Capaciteit
Aantal couverts
600
Doelgroep
kinderen
Ja
groepen
Ja
zakelijk
Ja
gezinnen
Ja
jongeren
Ja
studenten
Ja
volwassenen
Ja
senioren
Ja
Vervoer
Parkeren bij accommodatie
Ja
Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon
Ja
Accommodatie
Soort gebouw
Boerderij
Huisdieren
Huisdieren
Huisdieren alleen na overleg
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden
Contant
Betaalmogelijkheden
PIN
Betaalmogelijkheden
VVV Cadeaubon
Betaalmogelijkheden
VVV Dinercheque
Eetgelegenheid
Nationaliteit keuken
Nederlands
Specialiteit keuken
gevarieerd