Advertorials

  • Toon (1 - 5 Van 5)

VVV

Toeristisch informatiepunt Hoorn

HOORN NH

Het Toeristisch informatiepunt (TIP) is gevestigd op het Oostereiland in de haven van Hoorn. Naast het verstrekken van toeristische informatie heeft het TIP ook een ruim aanbod van typisch Hollandse en West Friese souvenirs. Het TIP is tevens een officieel VVV informatiepunt en verkoopt onder andere Stadswandelingen Hoorn, VVV-, Diner- en Bioscoopbonnen. TIP is onderdeel van Events Holland.Voor een (groeps)rondleiding met een gids dient ten allen tijde ruim van tevoren gereserveerd te worden. Kom langs! Wij helpen u graag op weg!

VVV

VVV Hotel Van der Valk

HOORN NH

Hotel Van der Valk is één van de twee VVV's in Hoorn. Hier kun je terecht voor informatie over bezienswaardigheden in Hoorn. Tevens verkoop van stadswandelingen, fietskaarten etc. De combinatie van een luxe hotel aan de rand van de stad Hoorn met een VVV biedt de bezoeker de mogelijkheid om optimaal van hun bezoek te kunnen genieten!

Cultuur- en sportverenigingen

Manifesto Hoorn

HOORN NH

Waanzinnig poppodium.

Bedrijven ter plaatse

Centrale Huisartsenpost West-Friesland

HOORN NH

Voor dringend doktersbezoek in de avond en in het weekend. Altijd eerst bellen!

Bedrijven ter plaatse

Westfries Gasthuis

HOORN NH

Het Westfriesgasthuis te Hoorn is een algemeen ziekenhuis met een opnamecapaciteit van 506 erkende bedden en ongeveer 258.000 polikliniekbezoeken per ...

  • Toon (1 - 5 Van 5)

Naar Boven