Advertorials

Direct boeken
Stad:

Of hotel:
Aankomst:

Vertrek:

Zoekresultaten

3
Wis
CASTRICUM

Hoofdgroep

3
Overnachten

Groep

3
Logies

Type

3
Hotel
  • Toon (1 - 3 Van 3)

Logies

Het Oude Raadhuis

CASTRICUM

In Historic Hotel het Oude Raadhuis voel je de grandeur van een historisch pand in combinatie met modern comfort. Je bent welkom in een omgeving van privacy en persoonlijke aandacht in dit unieke trendy hotel in het hartje van Castricum. Het gemeentelijk monumentje is een prachtige locatie voor een romantische trouwerij, een ontmoeting met vrienden of een relax weekendje weg met partner.

Logies

Hotel Fase Fier eten en drinken

CASTRICUM
24 december 2012 - 1 januari 2018

Hotel Fase Fier eten en drinken is gelegen in het centrum van Bakkum, een dorpje gelegen aan de rand van het unieke Noord-Hollandse duinreservaat met zijn uitgestrekte bossen en prachtige zandstranden. Wij bieden u de mogelijkheid om even op adem te komen tijdens uw wandel- of fietstocht in deze streek. Het is goed vertoeven in de warme ambiance van ons café en bij goed weer op ons gezellige terras. Het hotel is onlangs verbouwd.  

Logies

Hotel Huize Koningsbosch

CASTRICUM

Deze voormalige jeugdherberg uit 1932 (de eerste in Nederland) heeft een fantastisch restaurant, 23 luxe hotelkamers en 3 professioneel uitgeruste vergader-/ feestzalen. Een zeer comfortabele plek om te ontmoeten, te eten of te slapen. U kunt heerlijk tot rust komen in één van onze 19 kamers en 4 suites. Alle kamers zijn verschillend ingericht.18 van de 23 kamers hebben vanuit de kamer toegang tot een privé (dak)terras. Aangezien wij aan de rand van een natuurgebied liggen zult u lekker rustig slapen en gewekt worden door een orkest van vogels.

  • Toon (1 - 3 Van 3)

Naar Boven