• Toon (1 - 4 Van 4)

Bosman Tweewielers

HEILOO

Bosman Tweewielers is een gezellig familiebedrijf waar inmiddels al de derde generatie Bosman werkzaam is. Al meer dan vijftig jaar een begrip in Heiloo en dat is niet zonder reden. Bij Bosman is fietsen een passie en dat stralen zij ook uit. Bosman Tweewielers verhuurt fietsen maar uiteraard kun je er ook terecht voor de aanschaf van een nieuw stalen ros.

Zwembad het Baafje

HEILOO

Zwembad het Baafje is een openlucht zwembad in Heiloo, zoals een openlucht zwembad hoort te zijn. Bezoekers kunnen gebruik maken van een 50 meter bad met hoge- en lage duikplank, een 25 meterbad met kleine glijbaan en een peuterbad voor de allerkleinsten. Op de ligweide kan volleybal gespeeld worden. Naast het 50 meterbad staat een tribune, waar de verrichtingen van de zwemmers bewonderd kunnen worden. Na het zwemmen is er voldoende gelegenheid om warm te douchen en om om te kleden in de diverse kleedcabines. Bij het zwembad is een kleine kiosk voor snacks en koude drankjes.

Golfclub Heiloo

HEILOO

De golfbaan van Heiloo is een unieke 9-holes baan, aangelegd door de bekende Nederlandse golfbaanarchitect Alan Rijks. De golfbaan heeft een ...

Bowling & Partycenter Heiloo