Mehr Informationen

Uitjes & Eten
Gruppenaktivitäten in Alkmaar

Art von Tagesarrangements:

Aktiv
Kulinarisch
Themen Feste

Information:

T 088-8008400
M info@uitjeseneten.nl

Information

Uitjes & Eten

Uitjes en Eten is hét Alkmaars Evenementenbureau voor een goed georganiseerd bedrijfs- of groepsuitje. Vraag ons om een vrijblijvend advies. Wij nemen jullie graag alle zorgen uit handen. Niet alleen voor een professioneel en enthousiast begeleide activiteit, maar ook voor de heerlijk bijpassende catering. Dat alles voor één vaste prijs per persoon. Een duidelijk advies, een fantastische uitje en geen onverwachte kosten.

Uitjes en Eten organiseert vele uitjes vanaf 12 personen zowel in de stad, outdoor als op het mooie strand. Waar jullie ook voor kiezen! Wij halen alles uit de kast voor een perfect georganiseerd uitje waarbij plezier en gezelligheid centraal staan! Onze begeleiders zijn enthousiast en getraind om jullie activiteit en diner een super uitje te maken.

Voor een overzicht van alle activiteiten, verwijzen wij jullie graag naar onze website: www.uitjeseneten.nl. Je kunt ook altijd een bezoek brengen op ons kantoor. Loop gerust binnen op de Sint Laurensstraat 7A in hartje Alkmaar.

Voor groeps- en bedrijfsuitjes v.a. 12 personen! Soort dag arrangementen: Teambuilding Actief, educatief en informatief Dinerspelen Stadspelen Workshops

Preisen auf Anfrage, ab 12 Personen.