Direct naar

Kaart

Toeristisch Informatie Punt Julianadorp aan Zee

Van Foreestweg 20
1787 PS JULIANADORP
Tel 0223 640 100
receptie@ooghduyne.com

Openingstijden

Ontdek meer Julianadorp

Bloemenzee achter de duinen

Rustzoekers halen hun hart op in Julianadorp aan Zee. Alleen al van het uitzicht word je kalm: duinen, weidse akkers, de horizon boven de Noordzee. Het kenmerkende Hollandse landschap kleurt in de voorjaarsmaanden rood, geel en paars door de bloeiende bollenvelden. En áchter die velden zie je de duinen waar je eindeloos kunt fietsen en wandelen. De meeste mensen gaan hier dan ook op de fiets naar het strand (kies je liever voor het gemak van de auto, parkeer hem dan gratis op het ruime parkeerterrein).

De juiste golf

Aan het uitgestrekte strand van Julianadorp aan zee doe je niet veel anders dan zonnebaden, zwemmen en met de kinderen zandkastelen bouwen. Zin in een avontuurlijke dag? Volg dan surflessen bij de lokale surfschool en probeer je balans te houden op het water. Even wachten tot de perfect golf eraan komt, peddelen en dan staan! Maar ook op het vaste land zijn er legio activiteiten te ondernemen: werk aan je handicap bij Golfbaan Ooghduyne op de 9 holes golfbaan (met een drivingrange op het water), trek baantjes in het overdekte zwembad, of kies voor een avond bowlen of midgetgolfen.

Welterusten!

Slapen doe je hier in een van de vele accommodaties. Het dorp kent een groot aantal goed uitgeruste bungalowparken, bed & breakfasts en vele campings. Zo is er een bed voor ieders portemonnee.

Toeristische informatie nodig?

Voor toeristische informatie, tips voor een leuke dag weg of wandel- en fietsroutes kun je terecht bij het Toeristisch Informatiepunt Julianadorp welke gevestigd is in de receptie van Bungalowpark Ooghduyne. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren.

Wil je meer ontdekken in de Kop van Noord-Holland, kijk dan eens op de website van Holland boven Amsterdam Kop van Noord-Holland.