Zoekresultaten

3
Wis
Congres- en vergaderaccommodatie
Wis
SCHOORL

Hoofdgroep

1
Eten en Drinken
3
Overnachten

Groep

3
Congrescentra
1
Groepsaccommodaties
1
Logies
1
Restaurants

Type

1
Hotel
1
Groepsaccommodatie
1
Restaurant
  • Toon (1 - 3 Van 3)

Congrescentra
Logies
Restaurants

Hotel - Restaurant Merlet

SCHOORL

Aan de breedste duinrand van Nederland ligt het rustieke dorp Schoorl. Het Restaurant Hotel Merlet heeft een unieke ligging aan de schapenweide met uitzicht op de Schoorlse duinrand. De omgeving is het gehele jaar prachtig, welke jaargetijde dan ook. In de dertig jaar dat Merlet bestaat, is een solide zaak opgebouwd die tegen een stootje kan. En bijzondere mensen aantrekt. Van heinde en verre. Niet alleen achter de potten en pannen, maar ook bij de zwarte brigade en natuurlijk de gasten. Merlet geeft haar gasten een culinaire beleving in een prachtige omgeving!

Congrescentra
Groepsaccommodaties

Dopersduin

SCHOORL

Het Doopsgezind Broederschapshuis Schoorl ligt ver van het verkeerslawaai, aan de voet van de hoogste duinen van Nederland. Het huis is gebouwd in de jaren dertig, om doopsgezinden onderdak te bieden voor bijeenkomsten, conferenties, cursussen, bezinningsdagen, weekends en vakanties.

Congrescentra

Congrescentrum Camperduin

SCHOORL

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor uw vergadering of bedrijfsevenement aan de Noord-Hollandse kust? Strandhotel Camperduin heeft samen met ...

  • Toon (1 - 3 Van 3)

Naar Boven