Inbegrepen bij dit arrangement:

  • Aperitief en Amuse
  • Voorgerecht incl. 1x bier/wijn/fris
  • Hoofdgerecht incl. 2x bier/wijn/fris
  • Nagerecht geserveerd koffie/thee
  • De gids vergezelt u tijdens de wandeling en diner
  • Gidsbegeleiding

Meer informatie

Eten en iets van de stad weten in Hoorn

Soort dagarrangementen:

Actief / Sportief
Culinair
Cultuur

Inlichtingen:

T 0229-271630
M groepen@vvvweb.nl

Inlichtingen

Eten en iets van de stad weten in Hoorn

Deze culinaire wandeling, ook wel Eten en iets van de stad weten genoemd, is een perfecte combinatie van een viergangendiner en een leerzame wandeling tussen de gangen door Hoorn o.l.v. van een van onze praatgrage gidsen.

In een gezellige eetgelegenheid worden jullie ontvangen door onze enthousiaste gids. Hij of zij neemt de groep mee voor een stadswandeling langs vele (verlichte) monumenten en door de mooiste straten in het centrum. Onderweg wordt er 3x halt gehouden voor een culinair uitstapje bij een door ons zorgvuldig geselecteerd restaurant.

De deelnemers maken vooraf een keuze uit een aantal voor-, hoofd- en nagerechten, de inhoud en keuze is per restaurant verschillend. Bij het voorgerecht wordt 1x een drankje van de Hollandse bar geserveerd, bij het hoofdgerecht 2x en bij het nagerecht een kopje koffie/thee toe. 

Heb je deze culinaire reis al eens eerder ondergaan en vond je het concept leuk en smakelijk? Dan attenderen wij je graag op de andere plaatsen waar wij deze culinaire verwennerij organiseren. Dit is namelijk o.a. in Alkmaar, Bergen, Egmond aan Zee en Hoorn.

  • Avond: € 77,50 p.p. inclusief gids, aperitief met amuse, voor-en hoofdgerecht, drie drankjes van de Hollandse bar, koffie/thee toe en een dessertwijn. 

Programma Tijdsduur Prijs
Eten en iets van de stad weten 4,5 uur € 77,50 p.p.
(min. 10 personen)