Vacatures & StagesWapperende VVV vlag // wapperende_vvv_vlag.jpg (160 K)Kaas_Kaasdrager_Waag // toolkit_023.jpg (113 K)VVV Welkomteam_Vlaggen in tas // demi_wendy_vvvwelkomteam.jpg (53 K)

It’s all about the Cheese market & Alkmaar!
Iedere dag zetten wij ons vol enthousiasme in voor onze bezoekers en wij bieden hen een warm welkom vanuit het prachtige Waaggebouw in Alkmaar. Vanaf april dit jaar zullen wij bezoekers aan Alkmaar welkom heten vanuit onze compleet vernieuwde VVV-conceptstore, hier kunnen bezoekers de kaasmarkt beleven, horen, ruiken, proeven en voelen ook op de dagen dat de kaasmarkt op het Waagplein niet plaats vindt. Zo kan iedere bezoeker een beetje proeven aan alles dat Alkmaar tot de kaasstad van de wereld maakt! Ruim 260.000 bezoekers van over de hele wereld beginnen bij ons hun bezoek aan Alkmaar en omgeving. Zij laten zich graag informeren, adviseren en inspireren. Zij nemen ook graag een aandenken mee naar huis. Ruim 330 dagen staan wij voor hen klaar en zorgen wij voor uitmuntend gastheerschap. Zodat hun bezoek aan Alkmaar en omgeving er een wordt om nooit meer te vergeten! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s, van stagiairs, vrijwilligers tot verkoopmedewerkers en supervisors. Zit hospitality in je bloed? Bekijk dan snel onze vacatures en laat ons weten waarom jij de aangewezen persoon bent!

Dit zijn de vacatures:

GASTHEER/GASTVROUW (vrijwilligers)

Je verwelkomt gasten in het mooiste pand van Alkmaar, het Waaggebouw. Je gaat in gesprek met hen, probeert op een enthousiaste manier de reden van hun bezoek te achterhalen en geeft antwoord op de eerste vragen. Waar relevant verwijs je ze door naar onze verkoopmedewerkers. Je kent de verhalen van Alkmaar en vindt het leuk om deze aan bezoekers te vertellen.

Meer weten?

SHOP SUPERVISOR m/v

De shop supervisor die wij zoeken is hét aanspreekpunt op het gebied van gastvrijheid. Samen met je team mag je ruim 260.000 bezoekers per jaar welkom heten in hét icoon van Alkmaar: de Alkmaarse Waag. De shop supervisor werkt als meewerkend voorman in de winkel, samen zetten wij de schouders eronder.

Meer weten?

VERKOOP MEDEWERKERS m/v

Als een van de vier verkoopmedewerkers die wij zoeken (vanaf 0,4 FtE) ben je vaak het allereerste contact voor de bezoekers aan Alkmaar. Werken in onze compleet vernieuwde VVV-conceptstore, een heuse Alkmaarse Kaasmarktbeleving, betekent voor jou dat je hét aanspreekpunt en de inspiratiebron bent voor onze bezoekers, maar ook voor bewoners en bedrijven. Je bent enthousiast en gedreven om voor elke gast de ultieme Alkmaarbeleving te creëren. Dankzij jou gaan bezoekers geïnspireerd en geïnformeerd op ontdekkingsreis door Alkmaar en de omgeving.

Meer weten?

STAGIAIRE FRONTOFFICE

Lees hier de vacatureomschrijving

VVV Hart van Noord-Holland is een gecertificeerd stagebedrijf. Zoek je een stageplek? Een open sollicitatie kan altijd. Mail voor vragen naar info@vvvalkmaar.nl